Tietosuoja

Jotta voisin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kerään sinulta muutamia henkilötietoja. Noudatan niiden käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetusta. Alla lisätietoja.

 1. Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava: Hanna Uusiprosi, hanna@iloajaelinvoimaa.fi, 044 067 0089.

 2. Käsittelen minulle luovuttamiasi henkilötietoja, yhtä tai useampaa näistä: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero.

 3. Tiedot kerätään hyvän palveluketjun toteuttamiseksi.

 4. Henkilötietojen käsittely perustuu vapaaehtoiseen asiakkuuteen.

 5. Rekisterissä on vain vapaaehtoisesti uutiskirjeen/blogitekstin tilanneet, ja tiedot poistetaan, jos rekisteröity sitä pyytää. (Ks. yhteystiedot kohdassa 1.)

 6. Tapahtumiin tai tunneille osallistujista ei pidetä rekisteriä, tiedot poistetaan palvelutapahtuman jälkeen. Mahdolliset laskutustiedot pysyvät tiedostoissa kirjanpitoaineistojen säilyttämisen velvoiteajan.

 7. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, lukuunottamatta tapahtumia tai tunteja, jotka järjestän yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin tiedotan siitä erikseen.

 8. Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle

 9. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Uutiskirjeen ja/tai blogitekstin voit perua kirjeen lopussa olevan linkin kautta, tai ilmoittamalla siitä minulle sähköpostitse hanna@iloajaelinvoimaa.fi tai alla olevalla lomakkeella.

 10. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa pyytää pääsy sinua koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista tai käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. (Ks. yhteystiedot kohdassa 1.)

 11. Jos koet, että olen toimillani loukannut tietosuojaoikeuksiasi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Päivitetty 26.7.2018

Kysyttävää tietosuojaan liittyen? Ole yhteydessä!

Kiitos!