Juurtuneisuus häsän keskellä

Juurtuneisuudesta ja vakaudesta tulee ehkä lähinnä mieleen sisäänpäinkääntyminen, mielen ja kehonkin tasolla. Silmät kiinni, levollinen asento, hiljaisuus...Mutta lopulta makeinta on se, kun alkaa huomata, että voi olla juurtunut myös dynaamisuudessa, myös häsän keskellä.


Juurtuneisuuden ja vakauden tuntu, niin rauhassa kuin kaaoksessa, oman keskuksen kautta. Peace&chaos - näihin elementteihin sain uutta tuntumaa ja näkökulmaa Nia Blue Beltillä Lontoossa 2014. Muistan kävelyttäneeni niitä jo siellä kaduilla ja lentokentän ihmishälinässä. Kun tulee mahdollisimman tutuksi juurtuneisuuden tuntemuksen kanssa ensin rauhassa, vaikka omassa kotona, hiljaisuudessa, ilman häiriötekijöitä....siihen on yhä helpompi palata...lopulta jopa keskellä kaaosta.


Kuva: Mauro Mora / Unsplash


Itse olen huomannut tätä kehitystä vuosien varrella. Ennen häsä vei systeemin automaattisesti mukanaan. Edelleen joskus harhailen etäämmälle...ja sitten muistutan itseäni palaamaan. Juurtunut olo oli myös alla olevan kuvan hetkessä aikaisemmin tällä viikolla vaikka tilanne olikin uusi ja jännittävä ja vähän tärisytti... Santa Malandran upeita vaatteita esittelemässä yhteistyössä Joogaholiaan kanssa <3


Jätän sulle kolme kysymystä:


Miltä tuntuu olla yhteydessä omaan keskukseen?

Mistä tunnistat olevasi yhteydessä omaan keskukseen?

Voisiko tästä yhteydestä löytää vakauden missä tahansa hetkessä?Kuva: Mari Waegelein Photography